Album ślubny szyfrowany od końca do końca

Zdjęcia twoich gości są szyfrowane w ich telefonach, zanim zostaną wysłane, a klucz, który je otwiera, zostaje u ciebie. Przechowujemy zdjęcia, ale nie możemy ich oglądać.

Jak to działa, prostymi słowami

Cztery kroki, o których goście nie muszą myśleć.

  • Gdy tworzysz wydarzenie weselne, dostaje własną parę kluczy. Klucz prywatny, ten, który otwiera zdjęcia, jest zablokowany 64-znakowym kluczem odzyskiwania. Klucz odzyskiwania widzisz raz. Przechowujemy tylko zablokowaną kopię, nigdy sam klucz odzyskiwania.
  • Gdy gość robi zdjęcie, jego telefon szyfruje je świeżym kluczem AES-256, który odblokuje tylko klucz prywatny twojego wydarzenia. Dopiero wtedy zdjęcie jest wysyłane.
  • Gdy otwierasz album, twoja przeglądarka odblokowuje klucz prywatny kluczem odzyskiwania i odszyfrowuje zdjęcia na twoim urządzeniu. Możesz wybrać zapamiętanie klucza na tym urządzeniu.
  • Linki do ekranu ściany i do udostępnionej galerii zawierają swój klucz po znaku # w linku. Przeglądarki nigdy nie wysyłają tej części linku do serwera.

Czego nie widzimy

Samych zdjęć i filmów, ich podpisów, komentarzy gości i wiadomości głosowych zostawionych w księdze gości.

Szyfrowanie i RODO w zdjęciach z wydarzeń

Co nadal widzimy

Aby prowadzić usługę, widzimy e-mail twojego konta, nazwę i daty wydarzenia, imiona, które goście wpisują przy dołączaniu, moment nadejścia wysyłanych plików i mniej więcej ich rozmiar oraz wybrane przez ciebie ustawienia.

Przeczytaj politykę prywatności

Przechowuj klucz odzyskiwania w bezpiecznym miejscu

Pobierz klucz odzyskiwania albo zapisz go, gdy zostanie pokazany. Każde wydarzenie ma własny klucz. Jeśli go zgubisz i nie jest zapamiętany na żadnym z twoich urządzeń, nikt nie otworzy już wysłanych zdjęć. My też nie.

Haczyk: nie możemy konwertować twoich filmów

Ponieważ nie możemy otworzyć twoich filmów, nie możemy przekonwertować ich do formatu, który odtworzy każde urządzenie, ani streamować w adaptacyjnej jakości. Filmy są przechowywane dokładnie tak, jak nagrał je telefon. Film odtworzy się na każdym urządzeniu, które obsługuje format, w jakim go nagrano, więc film z iPhone'a może nie działać w każdej przeglądarce. Oryginalny plik zawsze znajduje się w pobranej paczce.

Wszystko inne, czego potrzebuje wesele

Tryb aparatu jednorazowego, który ogranicza liczbę ujęć na gościa i odkrywa film po imprezie, ściana na żywo z ośmioma trybami wyświetlania i audio księga gości. Pakiet Wedding kosztuje 49 USD jednorazowo: bez limitu zdjęć, zdjęcia przechowywane przez 12 miesiąca i ZIP z każdym oryginałem.

Jak działa tryb aparatu jednorazowego

Pytania

Czy goście muszą coś konfigurować?

Nie. Szyfrowanie odbywa się automatycznie w przeglądarce ich telefonu przy wysyłaniu.

Czy każde wydarzenie jest szyfrowane?

Tak. Każde nowe wydarzenie jest tworzone z włączonym szyfrowaniem od końca do końca, więc nic nie trzeba włączać.

Czy odzyskacie moje zdjęcia, jeśli zgubię klucz odzyskiwania?

Nie. Nie przechowujemy klucza odzyskiwania, więc nie możemy odblokować zdjęć. Zapisz go w bezpiecznym miejscu zaraz po wyświetleniu.

Czy ściana na żywo nadal działa?

Tak. Odblokowujesz ekran ściany swoim kluczem, a on odszyfrowuje zdjęcia w miarę ich nadchodzenia.

Czy mogę pobrać oryginały?

Tak. Pobierasz każde zdjęcie jako jeden ZIP, odszyfrowany w twojej przeglądarce. W planie darmowym zrób to w ciągu 14 dni po zakończeniu 7 dni wydarzenia. Potem zdjęcia są usuwane.

Załóż swój album ślubny

Pierwsze wydarzenie jest darmowe, więc możesz wszystko wypróbować przed wielkim dniem.

Czytaj dalej